Floating Lantern Hawaii

Lantern1Lantern2Lantern3Lantern4IMG_0030

I går var det memorial day her i USA. På denne dagen hedrer man falne soldater som har kjempet for landet sitt, men man tenker gjerne også på andre man har kjær som ikke lenger er med oss. På Oahu har de en festival på denne dagen kalt Floating Lantern Hawaii, som har foregått siden 1999. Her kan men kjøpe lanterner for å hedre nære og kjære, som blir plassert i vannet og som lager en helt fantastisk stemning. Før sjøsettingen forgår er det også en seremoni med musikk og taler. Det ble til tider veldig emosjonelt, og jeg holdt på å ta til tårene flere ganger. Rundt solnedgang blir alle lanternene tent og plassert i vannet, og i år var det over 6000 lanterner som lyste opp Ala Moana Beach Park. Da sendte jeg en ekstra tanke og to til morfar og onkel. ❤

Jeg husker jeg satt hjemme i sofaen i Drammen før jeg kom til Hawaii og så på bilder av festivalen som var i fjor, så jeg var veldig takknemlig for å få dette med meg. Etter å ha sett de fine bildene fra i fjor så ble jeg veldig opptatt av å ta et slikt bilde selv. Jeg endte derfor med å gå ut i vannet med klær og det hele, haha. Alt for et godt bilde!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s