17. mai-feiring på Hawaii

IMG_9778

IMG_9773.JPG

IMG_9774.JPG

IMG_9751

IMG_9777.JPG

I dag har jeg feiret min første 17. mai utenlands, og med denne tidsforskjellen på 12 timer, så har det også vært min lengste grunnlovsdag noensinne. Bunads- og festbildene begynte å tikke inn på Snapchat, Facebook og Instagram allerede rundt kl 19 i går kveld, men jeg klager ikke – jeg er jo stor fan av alt som kan feires!

Det ble ingen bunad på meg i år (takk gud, tenk å gå rundt i den ulla i 30 grader), men jeg fikk både gått i tog, spist vafler, brunost, iskrem og ikke minst ei veldig verdifull rute melkesjokolade. Leker ble det også med potetløp og sekkeløp, det ble holdt tale og nasjonalsangen ble sunget av full hals, akkompagnert av en høyttaler plassert på et skateboard (Hawaiiversjonen av en russebuss). Vi var vel rundt 50 personer som feiret 17. mai her i Honolulu, og ANSA var de som sto bak feiringen. Litt rart å ikke være i Norge på nasjonaldagen, og jeg skal innrømme at en smule hjemlengsel har dukket opp, men som Tea så fint påpekte: vi har vel aldri feiret 17. mai i så fint vær!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s