The catching of a wave

FullSizeRender 14

Jeg er egentlig ikke personen til å ta en tatovering, men nå har jeg altså en på kroppen. En liten en, bare så det er sagt. På fredag hadde Marcus en tatoveringstime, som jeg bestemte meg for å kapre deler av. Jeg har tenkt på en tatovering lenge altså, så det var ikke så impulsivt som det kanskje kan høres ut som. Å ha en mening bak en tatovering er veldig fint, men i mine øyne ikke egentlig nødvendig. Likevel har jeg hele fire ting jeg tenker på når jeg ser ned på min lille bølgestrek .

  1. Den er et minne fra Hawaii.
  2. Min morfar tilbrakte flere år på sjøen, så den er også et minne om han.
  3. Jeg er livredd bølger (ironisk nok), og føler jeg litt tøffere i vannet med denne tatoveringen.
  4. En bølge er et tegn på styrke!

Angående punkt nummer 3, så fikk jeg faktisk surfet for første gang denne helgen. Jeg har utsatt det ganske lenge, på grunn av frykten for disse bølgene, men surfingen gikk over all forventning. Jeg klarte å stå mer eller mindre oppreist på tre bølger, og i og med at jeg aldri har drevet med noen form for brettsport, så  er jeg veldig fornøyd med det!

IMG_9235

Husk å følge inerosedotcom på bloglovin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s