A nice list

12963871_796667773799372_2654583602707478347_n

Hva ser du fram imot denne uka?

Først og fremst ser jeg veldig fram til å være ferdig med de to presentasjonene jeg har denne uka. En av dem fikk jeg unnagjort i dag. Ellers blir det veldig deilig med helg igjen. Da skal jeg utforske mer av denne fantastiske øya!

Hva var den siste bloggen du begynte å lese?

Svenske Josefin Dahlberg sin blogg! Veldig inspirerende dame. Hun har også en knall podcast sammen med Vanja Wikstrom, som jeg synes du burde sjekke ut om du er interessert i sånt.

Skal du lage noe digg mat denne uka? 

Om du kjenner meg godt, så vet du hvor glad jeg er i å lage mat. Dessverre så er matlagingsmulighetene veldig få her jeg bor, så jeg ender stort sett med å spise ute. Jeg skal derfor ikke lage noe digg mat denne uka, men gleder meg derimot til å spise på The Fat Greek. Har fått helt hangup på deres falafel sandwich.

FullSizeRender

Si en ting du virkelig vil gjøre som du skal ta deg tid til denne uka! 

Til hensyn for mamma, så blir dette en hemmelighet til det har blitt gjort!

Hvilke ord skal du holde hardt hele uka?

“Under 4 uker igjen av semesteret”. Det er mitt mantra denne uka.

Hva gjorde du i går kveld?

I går kveld var jeg på sunset yoga i tillegg til å gjøre lekser, henge med venner og se på Skam – min nye favorittserie. En veldig vanlig hverdagskveld i grunn. Jeg har hatt veldig vansker med å godta at det ikke alltid kan skje noe her borte, og jeg øver meg på å igjen finne glede og ro i å gjøre vanlige hverdagsting. Det var jeg mester på tidligere.

Et bilde som symboliserer denne dagen↑

11148739_881491408574609_8268128431782250715_n

Hva spiste du til frokost i dag?

En stor og herlig bolle med jordbær.

Når på morgenen våkner du?

Stort sett 10-15 minutter før timen min starter. Greit å ha klasserom i underetasjen.

Hvordan ser du ut til hverdags?

På Hawaii er hverdagsuniformen en sommerkjole eller et skjørt med en søt topp. Du ser meg også ofte med en skjorte knyttet rundt livet. Det er nemlig ganske kaldt i klasserommene våre. Seleshortsen min er også blitt en stor favoritt!

DSC00199

 

Listen er hentet fra hjartesmil.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s