Butterfly Fly Away

På fredag dro jeg på shopping i Pearl City med ei skolevenninne. På kjøpesenteret fant jeg intet mindre enn et helt bur med sommerfugler. Vi kunne gå inn i buret mot en liten sum, for å se på sommerfuglene og for å mate dem med energidrikk på q-tips. Det betyr visstnok lykke om en sommerfugl lander på fjeset ditt. Synes jeg var ganske heldig som fikk en på hånda, jeg da. Sommerfuglen ville hvert fall ikke dra før min tid var ute, så jeg regner med at han sendte litt lykke min vei. 

     

   

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s