The Deadman’s Catwalk

På fredag dro jeg på en topptur med noen venner på skolen. Denne turen sto egentlig på listen min forje gang jeg var her også, men da fikk jeg dessverre ikke mulighet til å dra. Denne gangen derimot, kom jeg meg endelig til the Deadman’s catwalk. Det sier ikke seg selv at man kommer seg til toppen her, og det var flere av de vi så på veien som ikke kom seg opp til “catwalken”, da sikkerhetsvakter stoppet dem på veien opp. Denne hiken er nemlig ulovlig fordi den går gjennom et industriområde, og man kan ende opp med å få en saftig bot om politiet fersker deg. Det skjedde heldigvis ikke med oss!

Turen i seg selv er ikke farlig på noen måte. Det er asfaltert hele veien frem til toppen, og man går ikke mer enn 30 min for å nå toppen. Utsikten er likevel magisk og man når et perfekt photoshoot sted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s