Super Bowl

I går var det Super Bowl her i USA, og det er en dag mange amerikanere regner som en helligdag. Det sier litt! The Super Bowl er mesterskapskampen i National Football League i amerikansk fotball, men for mange er selve stemningen rundt kampen det viktigste. Vi kunne få ekstra poeng i en klasse jeg tar, om vi deltok på et Super Bowl-arrangement og skrev en liten artikkel om arrangementet etterpå. Da jeg fikk vite dette snudde jeg meg til han med fotballcapsen i klassen, og spurte hvilke planer han hadde. Hvorfor være beskjeden? Jeg gjorde godt i å spørre han, for jeg endte nemlig opp på en fest med 300 personer i en villa på østsiden av øya. Vi snakker basseng, tennisbane, egen båt, gratis øl, gratis mat, egen bartender, 80 tv-skjermer, to liveband og en stemning fra en annen verden. Festen kom til og med på nyhetene. 


img_1028-1

Andrew, Vinston (eier av ‘Playboy Mansion Kailua’ og arrangør av festen) og meg.

  
  img_7717

Jeg er mer enn velkommen neste år også. Det er ikke så mange blonde jenter her…

img_7725

I år spilte Denver Broncos mot Carolina Panthers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s