Road Trip O’ahu

På torsdag var jeg på orientering på skolen, hvor vi fikk vite forskjellige ting om skolen og det å være universitetsstudent. På denne orienteringen var det (overraskende nok) utrolig mange nordmenn, og jeg var så heldig å bli kjent med tre av de norske jentene; Elisabeth, Jenny og Alice. Vi bestemte oss for å leie en bil på søndagen og ta oss en kjøretur rundt omkring på øya. Det var definitivt noe som sto på min “Hawai’i Bucket List”, og det ble bare enda bedre da vi bestemte oss for å leie en cabriolet.

Det ble sjekket priser på nett og vi booket bilen vi skulle kjøre. Prisen på leien av cabrioleten var nesten for god til å være sann, og det viste seg også at den var det. Det hadde nemlig vært noe kluss på nettsiden til utleiefirmaet, så vi endte opp med å få bilen til ca -75% i avslag. For en deal!

Vi startet kjøreturen på flyplassen i Honolulu, og satte kursen nordover mot North Shore. Alle sammen ble helt betatt av utsikten vi hadde fra bilen, da vi kjørte langs strandlinjen på østsiden og nordsiden av øya. Fy søren for ei nydelig øy vi er på! Første ordentlige stopp hadde vi i Waimea Valley, et sted jeg også besøkte da jeg var her sommeren 2015, og som jeg syntes var verdt å vise de andre jentene. Her hadde vi en ca 15 min lang gåtur før vi traff på en nydelig foss. Forrige gang fikk jeg ikke badet i fossen, så det var jo en god grunn til å komme tilbake dit!

Vi tilbrakte også en liten time på stranden i Waimea, hvor det på denne tiden ikke er mulig å bade på grunn av kjempestore bølger. Her ble det inntatt en liten lunsj, før vi tok oss en liten tur inn til Haleiwa, en ganske kjent by på nordsiden. Vi fikk også gjort det obligatoriske besøket på en av food truckene på North Shore.

Solnedgangen så vi fra Lanikai beach på østsiden, en strand som er på topp 10 listen av verdens fineste strender. Solen var riktignok bak oss, men jeg tror vi alle var enige om at det var veldig fint uansett!

 


 Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s