Nyttårsaften På Hawaii

Vanligvis betyr nyttårsaften glitter, venner, god mat og fyrverkeri for meg, og selv om jeg også i år hadde en god miks av det over, så var det likevel en litt annerledes nyttårsaften! Jeg har jo nemlig endelig kommet meg til Hawaii, og nyter livet her.


Nyttårsaften startet allerede kl 3 på natten for meg, for da syntes jetlaggen min at det var på tide å våkne. Etter noen timer med lesing og mobilbruk, dro jeg ned til restauranten på hotellet for å få i meg en killer frokost: pannekaker med eggerøre og bacon, og en ferskpresset juice. Nam!


Så bar det avgårde til stranden. Jeg har to uker ferie her før jeg starter på universitetet, og har planlagt at mesteparten av denne tiden skal tilbringes på stranden. I hvert fall ute! Og apropo stranden – det er her jeg ligger og blogger nå også. Bare en sånn liten fakta for dere der hjemme i kulden.

Etter noen timer på stranden, hvor jeg av alle ting havnet midt oppi en 50 års bryllupsdag, så dro jeg på en liten shoppinrunde. Må si at utvalget av sommerklær i Norge var noe skralt i desember måned, så jeg hadde faktisk en liten liste med ting jeg trengte. Shopping foregår selvfølgelig i flip-flops.

 
På selve nyttårskvelden ble jeg tatt med på en hyggelig, asiatisk restaurant  før det bar opp til hotellrommet mitt for å se på rakettene ved midnatt. Jeg har nemlig hotellrom i 35. etasje, med utsikt over Waikiki og stillehavet. Må si at Hawaii kan det der med fyrverkeri!


Jeg fant sengen allerede ved 12.30 tiden, for når du har vært oppe siden 03.00 så sier det seg selv at feiringen ikke kommer til å vare veldig lenge.

Advertisements

One thought on “Nyttårsaften På Hawaii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s